ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στον χώρο επισκευών οικιακών συσκευών και κλιματισμού από το 2010. Στόχος μας είναι η άριστη, αξιόπιστη και οικονομική εξυπηρέτηση των πελατών μας. Η συνεχής ενασχόλησή μας με ποικίλες περιπτώσεις βλαβών και η συχνή εκπαίδευση και ενημέρωση μας πάνω στις νέες τεχνολογίες συσκευών μας δίνουν το πλεονέκτημα. Έτσι είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε και τις δυσκολότερες περιπτώσεις βλαβών άμεσα και υπεύθυνα.

ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ

Στις Οικοεπισκευές δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη. Υπάρχει προγραμματισμός, πλάνο εργασιών, χρόνος υλοποίησης και ολοκλήρωση.

01

ΕΠΑΦΗ

Το πρώτο και σημαντικότερο βήμα είναι η προσωπική επαφή μαζί σας. Είναι ο μόνος τρόπος για να να κατανοήσουμε το πρόβλημα σας και να σας δώσουμε την καλύτερη λύση.
02

ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΒΛΑΒΗΣ

Εξειδικευμένος τεχνικός έρχεται στο χώρο σας και ελέγχει εξονυχιστικά την συσκευή που έχετε προς επισκευή εσωτερικά και εξωτερικά. Με τα κατάλληλα εργαλεία, την πείρα μας και την σωστή μεθοδολογία εξάγουμε το πόρισμα.
03

ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ

Αφού ελέγξουμε την συσκευή που είναι προς επισκευή σας ενημερώνουμε αναλυτικά και εκ των προτέρων για το ακριβές κόστος επισκευής και το κόστος ανταλλακτικών σε περίπτωση που χρειαστεί. Μόλις λάβουμε την έγκριση σας ξεκινάει η διαδικασία επισκευής.
04

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ

Μόλις ολοκληρωθεί η επισκευή της συσκευής σας, εφόσον την έχουμε παραλάβει, σας την παραδίδουμε στο χώρο σας την προκαθορισμένη ημερομηνία και ώρα. Την τοποθετούμε και μπροστά σας δοκιμάζουμε την άρτια και σωστή λειτουργία της.
TOP